Ska vi ha fler stylingdueller?

Idag är det läsarnas dag här på bloggen

Idag har det varit läsarnas dag här på bloggen. Vad tyckte du om det?

Stylingduellen är över för den här gången och jag vill passa på att tacka alla som har skickat in bidrag. Det har varit en utmaning men en rolig sådan!

Jag hoppas att alla ni bloggläsare, i alla åldrar, har fått chans att hitta nya plagg och ny inspiration tack vare mina två bidrag och dagens alla läsarbidrag. Nu till några frågor.

Tycker ni att det vore skoj med fler utmaningar likt den här? Vad har varit bra och mindre bra?

Berätta om din syn på saken i kommentarsfältet. Tack på förhand! Kram Katarina

 1. Jag som deltagit tycker det har varit fantistiskt roligt. Kul att se alla andra bidrag med. Jag tycker det skulle vara kul med fler stylingdueller. Sedan måste jag säga att du är så fin i håret. Jag har precis beställt klipptid om två veckor får se om det blir något liknande för mig. Ha en fin kväll. Kram

  1. Tack för att du var med! Det var kul med alla olika bidrag. Spännande med klippningen, jag trivs bra med mitt korta även om det var lite ovant att styla det i början. Stråna räckte inte till. Önskar dig en fin kväll också! Kram

 2. En jättekul idé som inspirerar att prova nytt. Jag fick dock läsa alla dagens inlägg samtidigt eftersom jag inte kan kolla bloggen på arbetstid – men det gick också bra 🙂

  1. Härligt att höra Kicki och tack för din feedback. Lika bra att ta alla inlägg på ett bräde och jobba på när man väl är på jobbet. 🙂 Kram

 3. Hej
  Länge sedan jag var inne och skrev något, men nu så…….
  Detta var spännande att se hur andra tycker om ”samma” sak. Jo, jag skulle nog vilja se detta ingen och igen. Alla bidrag var jättebra dessutom tycker jag att de täcker upp för olika stilar.
  Hare gött /// Kicki i Partille

  1. Hallå Kicki! Ja, det var verkligen inte igår och jag hoppas så klart att allt är bra med dig! Jag håller med, det är spännande att se hur olika man tycker ändå tycker jag att man hittar snygga grejor hos alla. Ha de’ du me’! Varm kram

 4. Hej! Jag tycker också att det var bra att få olika förslag på vad som funkar med en och samma kappa. Kul med begränsningen i form av att kappan var given och lika kul att slippa bry sig om prislappen på outfiten (vilket inte är fallet när jag ska shoppa).

  1. Eller hur?! Det blir ju lite som fönstershopping och man får chans att drömma sig bort lite grann. Det är ju också så det funkar med inspiration – man kanske inte kan köpa allt men man kan skapa samma känsla med billigare alternativ eller rent av med något man redan har hemma! Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..