Läsarnas outfits på bloggen

Idag är det läsarnas dag här på bloggen

Idag är det läsarnas dag här på bloggen!

Godmorgon! Idag har vi en lite annorlunda dag att se fram emot här på bloggen. Det har nämligen blivit dags för mig att publicera läsarnas fina bidrag i stylingduellen. Med start kl. 09.00 kommer jag att publicera det första bidraget från en läsare, därefter följer ett nytt bidrag varje hel timme tills bidragen tar slut.

Det syns tydligt att alla har lagt ner tid och arbete på sina outfits. Man kan se den röda tråden,  uppfatta stilen och smaken hos varje läsare. Några berättar att det har varit en rejäl utmaning att sätta samman en hel look. Andra skriver att det har varit svårt att styla en kappa som inte stämmer med den egna smaken. Att det har varit roligt råder ingen tvekan om men det syns långa vägar!

Som bloggare vet jag hur mycket några positiva ord betyder. Så, kära läsare, kika gärna in ett par gånger under den här dagen och ge lite ros och kärlek åt deltagarna.

Tack på förhand! Kram Katarina

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..