Förklaring följer…

Mitt bidrag i stylingduellen.

En bild full av accentplagg!

Hängde ni inte med när jag skrev om accent och bas i föregående inlägg? Vanligtvis börjar man med basen och lägger till accenter. I dagens första inlägg vände jag på steken och valde enbart accenter för att visa hur du istället kan välja bort några accentplagg till förmån för basplaggen.

Vill du veta ännu mer? Här förklarar jag lite kort om en basgarderob. Detta är mina tre regler för att lyckas när du bygger en basgarderob. Sist men inte minst, här får du en tydlig bild på olika stilinriktningar när du väljer accessoarer till en bas.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..