Sista utmaningen i stylingduellen

Sista utmaningen i stylingduellen mellan mig och Karin Lind.

Sista utmaningen i stylingduellen – antar ni den?

I den tredje och sista delen i stylingduellen tänkte jag utmana er! Japp, ni läste rätt. Anledningen är bloggläsaren Åsa men just nu håller jag det lite hemligt. Kikar ni däremot in på torsdag eftermiddag kommer ni att förstå bättre.

Nu tillbaka till utmaningen, om ni antar den så gäller följande:

  • Sätt samman en outfit till kappan i t.ex. powerpoint
  • Spara bilden som en gif-fil
  • Skicka ett mail till mig med gif-filen och märk det stylingduellen
  • Lämna också ditt namn eller signatur på ditt bidrag
  • Bifoga länkarna till plaggen i ditt mail
  • Jag vill ha ditt bidrag senast söndag den 28/9

Nästa vecka publicerar jag de bidrag som har kommit in inklusive mitt eget. Jag kommer också att göra utmaningen tillsammans med er. Hoppas att ni tycker att det är en skoj övning. Ni är välkomna att ställa era frågor eller dryfta era funderingar i kommentarsfältet. Jag kommer att svara er där.

Här kan du förresten se resultatet från den första utmaningen när Karin utmanade mig med en skinnjacka: Katarinas bidrag och Karins bidrag. Ett stort tack till Karin för en väldigt roligt och lärorik stylingduell!

Länk: Lindex kappa

LOADING..