Shoppingsafari med stilexperten

Shoppingsafari i modedjungeln med mig som expeditionsledare. Bild från min Instagram.

Shoppingsafari i modedjungeln med mig som expeditionsledare. Bild från min Instagram.

Häng med mig på shoppingsafari! Äntligen sjösätter jag denna annorlunda shoppingupplevelse som jag har snickrat på en tid. Som de flesta av er vet så jobbar jag som stilföreläsare och personal shopper. Min dröm har varit att kombinera dessa två. Snart är det dags!

Nästa helg är det premiär på Väla köpcentrum i Helsingborg för mitt nya koncept ”Shoppingsafari”. Som expeditionsledare kommer jag att ta med mina deltagare på en guidad tur genom kedjornas utbud och reda ut begreppen i modedjungeln.

Nu håller jag tummarna för att de olika turerna blir bokade. Än har jag inte fått någon uppdatering på några anmälningar. Tiden får helt enkelt utvisa om det blir en flipp eller flopp. Själv hoppas jag på succé! Fast jag erkänner, lite nervös är jag nog… 

LOADING..