Välj rätt skor till dina byxor

Vilka skor passar till byxorna?

Vilka skor passar till byxorna?

Nu kommer den ultimata lilla guiden för dig som undrar vilken sorts sko som passar till de olika byxmodellerna. För att hjälpa dig har jag tagit fram en liten lathund för att matcha rätt skor till boyfriend jeansen, de klassiska raka jeansen och bootcutjeansen.

Till boyfriendjeansen passar kaxiga pumps och kraftigare stövletter.

Till boyfriendjeansen passar kaxiga pumps och kraftigare stövletter.

När du väljer skor till boyfriendjeansen ska du tänka attityd. Det får gärna vara lite kaxigare, tuffare eller mer trendigt. Klumpiga klackar är något som vi kommer att se mer av i höst så det är ett säkert kort.

Till de klassiska raka jeansen passar snörskor eller låga ballerinas.

Till klassiska raka jeans passar snörskor eller låga ballerinas.

Till raka klassiska blåjeans är det aldrig fel att matcha med klassiska knytskor i herrmodell. För att lätta upp den klassiska känslan kan man addera färg om du vågar, då blir det genast mer kreativt och personligt.

Till bootcutjeansen passar både tofflor och kilklack.

Till bootcutjeansen passar både tofflor och kilklack.

Undvik ”ankfötter” när du bär tofflor! Det passar de allra bäst om du kombinerar tofflorna med byxor som har lite extra benvidd längst ner. Tänk på att bootcut alltid är snyggast långa det vill säga att byxorna går hela vägen ner och täcker klacken.

LOADING..