Rätt klädd på jobbet med en signaturstil

Satsa på en signaturstil om du vill göra karriär!

Satsa på en signaturstil om du vill göra karriär!

Snygg och stilsäker på jobbet är inte samma sak som att komma i nya spännande kreationer varje dag. Kvinnor i karriären ska undvika att uppfinna hjulet varje dag – åtminstone när det gäller kläderna! Ett märkligt uttalande kan tyckas. Men ändå inte. Är ni bekanta med begreppet signaturstil?

Signaturstil är detsamma som upprepning och är ett gammalt knep att ta till om man vill ha lite extra power. I stället för att varje morgon överraska kollegorna med spännande klädkombinationer och häftiga mönstermatchningar ska du vara trogen ”din” stil. Då får du power!

Bestäm dig för en stil och håll dig till den men för att inte bli tråkig och trist ska du överraska omgivningen med accessoarerna. Subtila och matchande går bra, då kommer du att uppfattas som elegant och proffsig. I branscher som media och reklam är det däremot bättre att välja udda och lite trendigare detaljer för att visa att man går i framkant.

Vad skulle du säga kännetecknar dig och din stil?

 1. Jag har börjat tänka på detta mer och mer faktiskt. Jag satsar på marinblått mycket, seglarstil och klassiskt. På mitt jobb går de allra flesta omkring med jeans så jag satsar på välvårdade blåa jeans med toppar som är i stil med det, blått och vitt oftast. Accessoarerna har jag dock inte lyckats med ännu, jag väljer samma alltid 🙂

  1. Kul att höra Pernilla! Ju mer strömlinjeformad garderob desto mer pengar och tid sparar man. När det gäller accessoarerna så är det bara möjligheter!! 🙂

   1. Ja, jag har börjat förstå det! Alltid kläder som matchar varandra, så har man alltid något 🙂 Älskar din blogg också, så tack för du skriver så bra! Får massa förslag och bra idéer om hur jag ska tänka!

    1. Tack snälla, jag blir jätteglad för dina ord och suger åt mig. Kom ihåg att du alltid är välkommen att komma med egna förslag på tips och idéer som du vill läsa mer om. Kram

 2. Jag är väldigt glad att jag idag kommit ifrån min ”leggingsstil”….som jag hade när jag upplevde mig som otränad och överviktig. Nu jobbar jag på att hitta min stil utan att ruinera mig. Mycket hjälp får jag från den här bloggen.

  1. Det är så kul att höra att du har hittat nya alternativ Anna! Det är inget fel med ”leggingsstilen” men det är bara så synd att många upplever att det är den enda stilen för kurvor och större storlekar. Kram 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..