Mysigaste söndagsförmiddagen

Out Of Africa - 4

Mitt Afrika måste ha de snyggaste kläderna.

Mitt Afrika måste ha de snyggaste kläderna.

Out Of AFrica - 2

Medan regnet öste ner och maken var på golfbanan satt vi uppkrupna i soffan under varsin filt och tittade vi på Mitt Afrika med Meryl Streep och Robert Redford i huvudrollerna.

Tjejerna gillade filmen men tyckte kanske att den var i längsta laget. Jag däremot kan inte få nog av alla kläder. Jag tycker det är så bra gjort, från början till slut. Yrkesskadad eller bara vanligt intresse, det vet jag inte men just den här filmen får mig att drömma lite grann.

Jag är nyfiken, har ni någon film där kläderna har gjort intryck på er?

 1. Djävulen bär Prada tycker jag verkligen visar skillnad i hur man klär sig och det inspirerar. Så även filmen om Coco Chanel som gick för några år sen – minns inte namnet.

  1. Ja, just det! Den hade jag helt glömt bort. Djävulen bär Prada alltså. Håller helt med dig Carina.

 2. Filmen Pretty woman, og øyeblikket når Julia Roberts går nedover Sunset boulevard, Los Angeles med armene fulle av luksusklær. I bakgrunnen spilles Roy Orbisons ”pretty woman walking down the street….”

 3. Hej,
  Lite sent att svara kanske, men serien ”Lipstick Djungle” Oh my så bra den va, och herregud vilken stilinspiration! /Magdalena

  1. Ja! Den kommer jag ihåg. Men visst bara lades den ner? Jag vill minnas att den slutade så abrupt.

   1. Ja, jag vet.. Vill också minnas att den bara lades ner. Typiskt – Hade gärna fortsatt följa den och bli fortsatt inspirerad…… 🙂
    Kram Magdalena

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..