Jean Paul Gaultier i samarbete med Lindex

Jean Paul Gaultier for Lindex.

Jean Paul Gaultier for Lindex.

Modevärldens spännande designsamarbeten fortsätter och på tur står Lindex och designern Jean Paul Gaultier. Jag noterar snabbt att den randiga tröjan som fanns med på min lista över garderobens 30 klassiker finns med i designsamarbetet. Så här säger designern själv:

“Med den här kollektionen har jag skapat en liten Gaultier-garderob som bär mina typiska signum, men tolkade på ett nytt sätt. De klassiska ränderna finns med men också en mer grafisk variant, i vissa plagg kombinerade med ett tattoo-mönster som är en av mina favoriter”

Kollektionen släpps den 8 oktober  och tummen upp för att 10 procent av försäljningen går till cancerforskningen.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..