Feedback på garderobens 30 klassiker

Osminkad och naturligt – nu tar vi reda på den nakna sanningen om garderobens 30 klassiker.

Osminkad och naturligt – nu tar vi reda på den nakna sanningen om garderobens 30 klassiker.

Jag är nyfiken på vad du tyckte om garderobens 30 klassiker. Det var första gången jag har gjort den här typen av lista. Jag har funderat fram och tillbaka, lagt till plagg och strukit saker under vägs. Vad tycker du – var det något som fattades på listan och något som inte hörde dit enligt dig?

Jag antar att vi kommer att tycka lite olika eftersom vi (som tur är) har olika tycke och smak. Därför är det bra om du förklara gärna lite närmare när du berättar om dina tankar kring listan. Låt höra nu, var inte blyga! Kram Katarina

 1. Jag är tacksam för de tips du delat med dig av. Älskar stilen men har svårt att veta vad som ska till för att hitta den. Jag har genom åren köpt så många plagg som aldrig använts ens en enda gång. Har i alla fall lärt mig att det är de ggr jag köper ”trendiga” plagg eller färger det blir så. Jag är nog mer den klassiska stilen trots allt. Tack för alla tips 🙂

  1. Tack för din feedback Carina! Det är en sådan härlig känsla när man börjar använda sina plagg och antalet ”skåpvärmare” minskar. 🙂

 2. helt fantastisk lista. Har köpt snygga mörka jeans och en vit skjorta. Har varit så imponerad och längtat till varje ny dag med ett nytt tips. Kanske är det bara klänning jag får svårt att hitta, är 180 cmlång och har H-figur. Men skam den som ger sig. Resten är jag på jakt efter

  1. Tack för dina rader Yvonne! Kul att du har investerat i lite nytt och känner dig på G. Lycka till framöver så ska jag se om jag inte kan hitta lite bra klänningar att visa fram. 🙂

 3. En bra lista! Särskilt för någon som inte har hittat sin egen stil eller inte vill lägga för mycket tid på kläder. Personligen har jag gjort många avsteg från den, t ex skrotade jag jeansjackan, vit skjorta är inte min grej, tygskor är obekväma, osv. Drygt halva listan tycker jag passar mig.

  1. Så bra och tack för din kommentar Annika! Det är verkligen gott att höra att du väljer dina favoriter och att plocka russinen ur kakan sägs ju vara bäst! Ju mer man går igenom sin garderob och styr upp inför varje säsong desto mer tid sparar man under vägs. 🙂

 4. Jag tycker listan var väldigt inspirationsrik. Delar utav den har jag, andra är inte riktigt jag och ytterligare plagg kommer jag lägga till. Tyckte det var bra med tips om vad som får kosta och vad som kan få vara mer slit och släng, typ bastoppar. Nu när hösten kommer och jag byter i garderoben så har jag flera av dina tips i bakhuvudet, så tack!

  1. Det är så kul att höra att jag har kunnat bidra med en smula inspiration Camilla – tack! Hoppas ni att du får till en riktigt bra höstgarderob. 🙂

 5. Tack! Suverän inspiration – allt passar inte mig men många saker finns i min garderob och några tips tar jag till mig. Fortsätt gärna garderobsinspirera framöver.

  1. Det ska jag verkligen göra Pernilla – jag suger åt mig varenda ord. Tack! Lovar att göra mitt bästa och hoppas att inspirationen håller i sig för dig. 🙂

 6. JÄTTEBRA! Kanske ngt mer om skor(eller inte, det är kanske bara en ursäkt för mig att INVESTERA i fler skor..hehe)

  1. TACK! 🙂 Du gav mig faktiskt en idé där. Jag kanske borde fixa en liten skolista framöver?! Jag tar i alla fall med mig tanken så får den ligga och gro lite. Vill ju inte att du ska missa någon investering. Hihi..

 7. Superbra, men jag skulle vilja ha listan sammanfattad – typ på ett ställe med alla 30 (om det finns redan har jag inte fattat det….).

  1. Helt rätt tänkt där Marie! Bra tips!! Jag vet att webbredaktören (på ”stora” sidan mabra.com) har sammanställt en lista efter vart tionde plagg. Ska se om jag hittar den och publicerar om den här på bloggen senare i veckan. 🙂

 8. Jättebra lista, tycker jag! Jag ser också gärna en sammanfattad lista. Nu har jag en uppfattning om att jag har de flesta av plaggen men kan uppdatera några saker. Jag saknar inget på listan!
  Hälsningar Carina

  1. Carina, jag tar till mig det som du och Marie här nedanför har kommenterat. Lista måste vi ha! 🙂 Tack för din feedback och så kul att höra att du har så många utav plaggen på listan. Jag är imponerad! 🙂

 9. Det har verkligen varit en bra lista! Ser oxå gärna någon sammanfattning. Jag måste rensa i garderoben (det klassiska den är överfull men jag har inget att ta på mig) och då kommer listan väl till pass.

  Snygga sandaler (jag har bara sportvarianten *skäms*) är helt klart något jag måste köpa.

  Men någon kuvertväska blir det absolut inte. Jag gillar inte att hålla väskor i handen.

  1. Hihi… Älskar kommentaren om sportsandalerna! Ibland får man rodna lite. Vet du, jag har foppatofflor och det är ett BIG NO NO hos modefolket. 🙂
   Du gör helt rätt som skippar kuvertväskan om du vill ha händerna fria. Tack för dina rader!

 10. Uppskattade verkligen listan! Vissa saker kanske inte var jag, men allt kan inte passa alla 🙂 Tar med mig den in i nästa garderobsrensning och ska bli bättre på att skriva upp det jag önskar köpa till garderoben, istället för att bara rusa ut och göra det!

  1. Du tar med dig helt rätt saker, just det där att inte bara rusa iväg på shopping är helt rätt! Tack för att du delade med dig – uppskattar det! 🙂

 11. Takk for strålende inspirasjon. For meg funket det best som en påminnelse om å bruke de plaggene heg har i skapet. Bildet av hertuginne? Kate, helt topp. Så enkelt og så smashing.
  Klem

  1. Det är ju så sant, listan kan verkligen hjälpa till att påminna en om de plagg man faktiskt har. Tack för dina rader, har inte sett dig på ett tag. Hoppas att allt är bra! 🙂

 12. Det har varit så kul att följa med i klassikerserien nu i sommar, Katarina! Jag säger som många: Mycket stämde bra in på mig medan vissa plagg inte tilltalade mig lika mycket. Här skriver jag om mitt ”klassikerlopp” i sommar: http://www.klädgalen.se, inspirerad av din serie av klassiker. Toppen och tack!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..