Tidningen MåBra söker vanliga modeller!

Vill du bli min nästa modell?

Vill du bli min nästa modell?

Nu söker jag helt vanliga tjejer, kvinnor och tanter till en modefotografering i september för tidningen MåBra. Den här gången söker jag specifikt efter kvinnor i olika åldrar med H-figur. 

”Personer med H-figur har en ganska rak kroppsform. Problemområdet är vanligtvis magen eller midjan. Trots smal och slank i övrigt har man mage som ”puffar” över byxlinningen eller en mage som putar. Det kan vara kvarblivna gravidkilon, klimaktierieput eller bara en helt vanliga valkar.”

Jag söker två stycken kvinnor som har ovanstående ”problem” och som vill vara modeller i tidningen.  Det är viktigt att man kan vara med på fotograferingen som sker en vardag kl. 9-17 och görs i Helsingborg i september.

Som modell den här gången ska man ha klädstorlek 36 eller 38 och komma osminkad till fotograferingen. I övrigt ett glatt humör och vara redo för en annorlunda dag. Man ska helst inte ha glasögon som blir mörka i solen eftersom det blir tokigt med fotoblixtarna.

Skicka mail senast söndagen 24 augusti med namn, kontaktuppgifter, ålder och bilder – helfigur (så att magen syns) och ansikte. Adressen är: stilexpertenkatarina@gmail.com

LOADING..