Tävling av Hand & Body Lotion från CND

Det doftar sommar om tävlingen!

Det doftar sommar om tävlingen!

Nu blir det tävling av lyxig och len lotion från CND och deras Paradase collection här på bloggen! Jag fick nämligen en söt liten trio med Hand & Body Lotion i dofterna Jasmine Haze, Sunset Bloom och Tropical Twist som jag vill dela med mig av.

Delta i tävlingen genom att skriva ditt namn, berättar om var du har ditt sommarparadis (i hängmattan, trädgården eller Paris) i kommentarsfältet samt delar blogginlägget på Facebook senast söndag. På måndag berättar jag vem vinnaren blir. Lycka till!

  1. Mitt SOMMARPARADIS är i havet – simning i våtdräkt med solglittrande stänk som skär luften efter armarnas crawltag … Magiskt! 🙂

  2. Mitt sommarparadis är att åka till Öland, ta med picnick-korgen och hitta ett avskilt ställe att njuta av lugnet, solen, vinden och den makalösa utsikten som finns på östra sidan 🙂 Där finns det gott om smultronställen ❤

  3. Jag har två paradis, ett vid kusten utanför Söderhamn i Långvind, ett stenkast från havet, ett annat i Forsvik, precis vid Göta Kanals högsta punkt. Att ströva längs kanalen och möta en och annan kanalabåt är bara ljuvligt.

  4. Under förutsättning att det är soligt och bra väder är min favoritplats hemma i min trädgård. Är det dåligt väder föredrar jag värme någonstans längs Medelhavet. Är inte så beroende av en plats men vill gärna ha en fin sandstrand, en solsäng med parasoll. Camilla

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..