Plötsligt händer det

IMG_0855
IMG_0976

Så plötsligt hände det! Solen och värmen kom. Blommorna slog ut och på bloggen kom de första kommentarerna – vilken helg säger jag bara. Sommaren har kommit till Skåne. Rapsen blommar och så även min favorit, häggen. Så mycket att jag faktiskt publicerade en bild på den förra helgen på Stilstudio Göteborgs gilla-sida på Facebook. Idag ser den ut som på bilden ovan. Ljuvlig inte sant?!

På bloggen rassalade det till bland kommentarerna. Bland annat så önskade Karin lite tips kring strumpbyxor och kjol. Vilka färger passar ihop och hur ska man tänka när man kombinerar. Håll utkik, jag lovar att återkomma med tips! Du som läser bloggen får gärna komma med önskemål kring ämnen att ta upp här på bloggen. Lägg ett par rader i kommentarsfältet bara. Önskar er alla en bra start på veckan!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..